[büroszex]

Iksz Géza úr, mint hivatalvezető, tizennyolc éven át minden munkanapon elsőként érkezett a hivatalba. Nyitotta a főbejáratot. Piros, a takarítónő ebben a pillanatban végzett a folyosó felmosásával. Iksz Géza úr megvárta, amíg Piros négy-öt húzással áttörli az utolsó métert és kilép az ajtón, majd a nedves kövezeten négy, néha öt nyomot hagyva sietett az irodájához. Iksz Géza úrnak, igaz, nem rendszeresen, erekciója támadt Piros látványától. Piros kurta, rövidujjú köpenyekben dolgozott. Izmos, kreol bőrű, szőke, rövid hajú. Rózsamintás alsóneműt visel a köpenye alatt. Lábszára, combja izmos, a kakaószín bőre alatt lilás erecskék hálózata. Jó reggelt doktor úr, köszöntötte Piros Iksz Géza urat. Piros ajkai mint az érett narancs gerezdjei dúsak, nedvesek, csillogóak. Jó reggelt Horváthné, köszöntötte Pirost Iksz Géza úr. Az időjárásra, Iksz Géza úr külön kérésére, tizenöt éven át nem tett megjegyzést Piros.
Alighogy becsapódott a hivatalvezetői iroda ajtaja, zúdultak a nők a buszmegállótól. Piros ilyenkor már a kuckójában, szétvetett lábakkal ült a barna, festékfoltos hokedlin, a maradék diólikőrt kortyolgatva bámulta a falra ragasztott Kevin Sorbo-plakátot. Kevin Sorbo izmos, csipendél stílusú férfi, egy fantazisorozat hőse. Kevin Sorbo előtt a Modern Talking szőke-fekete férfikettőse mosolygott a falról Icukára.
Tizenhét nő csattog végig a folyosón, tizenkettő, tizenöt, a létszámrealizációtól függően. Ha idegenül ül a folyosón és jó megfigyelő, láthatja, minden nő ajka erősen rúzsozott. Pipaszár, görbe, harisnya-reklám és söröspalack lábak, nádszál, egybe és hordóderekak, alma, körte, dinnye, cseresznye keblek, de az ajkak egyformán, a vörös tízegynéhány árnyalatában rúzsozottak.
A nők ugyanis, egyenként vagy irodánként, megfigyelték, hogy Iksz Géza úr folyton az ajkaikat bámulja. Rövid szoknya, mély dekoltázs semmi hatással nincsen Iksz Géza úrra. Ezek mérséklésére minden új kolleginát írásban figyelmeztet.
Az, ami a negyedéves hivatalvezetői munkaértekezleteken minden irodavezetőnek eszébe jut, arra a kezdő kolleginák is rákérdeznek néhány nap után: Iksz Géza úr és ennyi nő? Legutóbb a legközelebbi hivatalból átvezényelt Kiss Renáta kérdezett rá. Icukát kérdezte. Icukát először kérdezte hivatali dolgozó nő valamiről. Piros hangja rekedtes, hiszen hétszám nem szól egyebet a jóreggelteken kívül, húsz éve elvált, gyereke nincsen, édesanyja pedig siket. Piros mindent tudott a hivatalról, azt is, hogy valamikor kérdezni fogják erről. Fölállt a hokedliről és megmutatta a sarokban föltornyozott magazinokat. Kiss Renáta fölvonta tetovált szemöldökét.
- Nézze meg! Egyiknek sincs címlapja!
Kiss Renáta ebben a pillanatban hibbantnak nézte Icukát.
- Mindegyiknek az elején egy nagy, női arc volt.
Kiss Renáta már mint buggyantra, eszementre nézett Pirosra.
- Holnap megmutatom!
Másnap Kiss Renáta elfelejtkezett Icukáról. Piros háromnegyed kilenckor, már civilben, szólította meg:
- Na, kíváncsi még?
Behívta Kiss Renátát a kuckójába és megmutatta a gombóccá gyűrt képes újságborítót. Tojásfehérjeszerű szikkadt valami tapasztotta össze.
- Ptfőjj! Mindjárt elhányom magam! - hőkölt Kiss Renáta.
- A főnök irodájából, szinte minden reggel... - mondta nevetve és teljesen fölöslegesen Horváthné...
Ma reggel, mint két hete minden munkanapon, Iksz Géza úr hét órakor érkezik a hivatalba. Kriszti, a takarítónő civilben. várja. A folyosó már száraz, minden tiszta, ragyog.
- Jó reggelt, viszont látásra, doktor úr.
Iksz Géza úr besétál az irodájába, leül az asztalhoz és elővesz valami színes magazint. Néhány pillant múltán kispolszki áll be brummogva a parkolóba. Tősarkak kopogása és kurcanása: Kiss Renáta nyit a főnöki irodába. Iksz Géza úr és Kiss Renáta egymásra mosolyognak.
Iksz úr föláll, letolja nadrágját, tekintetét a főbejáraton tartja.
Kiss Renáta pedig letérdel, szájába veszi Iksz úr vesszőjét és szívja, szívja, amíg Iksz Géza úr el nem élvez, azután papírzsebkendőt vesz elő és beleköp A papírzsebkendőt pedig magával viszi a vécébe és lehúzza.
A vízvezetékrendszer zúgása-búgása fogadja a háromnegyed nyolcas busszal érkezőket.

Vissza a tetejére