Mrena Julianna

2016/4 - Kicsi dal; Budapest; Kavarog2016/2 - A fiú és a fa2015/3 - Tükörfény2015/2 - A férfi az álomban; Fernandó; Ballada féldisznóval2014/4 - Csoda Pesten; Egy kísértet portréja; Fentről nézve; Mese a fűről; Önarckép tükörrel; Cocombre mariné (Ars poetica uborkával); A balatoni vonaton2014/2 - Hídon; A pesti kosz2013/3 - A reinkarnációról ; Arról, ami elmúlik; A főzésről; Egy szereplőről, egy történetből 2013/1 - Amikor csak egy felhő van az égen2012/4 - Világvége2012/4 - túróvá alvad, és hõsünk éppen, elfelejtem hogy, A kávéházba tévedt ismeretlen2012/2 - Oázis2012/1 - Divatba jön a narancsbőr, Aurafestés és csakrafelvarrás2011/3 - Amit tényleg jó lenne leírni, A szerelmes stewardess, Violin, Intermezzo, Ismétel, Szem. Tanú, Tegnap a metrón, Zsa! Ko! Sze!, Összeírom, Sebek2011/1 - Nem írok, Egy fehér ló legendája, A be nem fejezett történetek királynője2010/3 - Angyal, kis testi hibával, Felhővadász, Idő. Ugrás.2009/4 - Karácsonyitisz2009/2 - Kiló félbarna2009/1 - A süteménysütő2008/3 - Berényi Csinszka megtalált verse2008/1 - Válogatott fikcióim2007/3 - Kamipe2007/1 - A nemértés tagadása2006/3 - A néma zongorista2006/1 - amikor az éjszaka megnő, pár mondat egy szerelemről2005/4 - A gyűrű2005/1 - Grépfrúthold, Karamella-tangó2004/3 - kunszt, Ki mondta, hogy bármi történjék, verset kéne írni2004/1 - Város, te minden2003/4 - Kurva banalitás, Én annyi mindent mondanék Magának...; 2003/1 - A hattyú titkos éneke2002/4 - A fehér dög s a cirmos dög2002/2 - Genezis, Rövid dal2001/2 - Esti ima álomért2001/1 - Kakasszóra enyém leszel, És szól a lány2000/3 - Ének Illagó vérbosszú-esküvéséről egy madártetem felett, Illagó hazugságon kapja magát; 1998/1 - Ágon ülő

Divatba jön a narancsbőr, Aurafestés és csakrafelvarrás


Divatba jön a narancsbőr


Évtizedek óta már, hogy az alacsony testzsírszázaléknak és a feszes idomoknak kedvez a divat, ám ha hinni lehet a híreszteléseknek, ennek most vége!
Jön a narancsbőr!
Állítólag nemrégiben maga Calvin Klein is azt mondta egy partin, hogy a kisportolt nők kora leáldozott, és mostantól olyan ruhákat tervez, amelyek kiemelik a „lágy hús pajkos hullámait”.
Nem árt tehát idejében felkészülni az új divatőrületre, amely eddig rejtegetett testrészeinket hangsúlyozza majd. A világ elé tárhatjuk göröngyös combunkat és fenekünket, egy kellően kihívó forrónadrágban pedig mi leszünk az éjszaka királynői! Ezért azonban meg kell dolgozni...
Íme, néhány tipp szerkesztőségünktől:
– Aranyszabály a gyönyörű narancsbőr eléréséért folytatott harcban: NE MOZOGJ! Tudományosan alátámasztották, hogy az úszás, biciklizés, aerobik és társai féltett göröngyeink ősellenségei!
– Messziről kerüld el a szaunát, nem a barátod!
– Figyelj oda az étrendedre: fogyassz sok zsírt és fehér cukrot, fehér lisztet! Vigyázz, a kalória önmagában nem segít! A végén még kövér leszel, de feszes maradsz. A mi célunk pedig a minimális súlygyarapodás mellett elért szabadon hullámzó kötőszövet.
– Valóságos csodaszer a szénsavas, cukros üdítőital, különösen a koffeines (kólafélék, energiaitalok). Ha nem bírod a koffeint, persze ne erőltesd a dolgot, ne feledd, az egészséged mindennél fontosabb!
Ha követed utasításainkat, már pár hét alatt szemmel látható eredményt érhetsz el. Sok sikert!
És hogy mihez kezdjenek azok, akik túl messze vannak az ideális eredménytől, 18-19-es BMI-indexükkel és sportos életvitelükkel? Ők se keseredjenek el, mert hamarosan Magyarországon is elérhető lesz a speciális szilikont használó cellulit-implantátum. Az ára várhatóan 1000-1200 euro körül lesz 1-1 lábon.



Aurafestés és csakrafelvarrás

Korunk egyik egyre inkább elhatalmasodó problémája, hogy az embereknek kisebbségi érzésük van nem megfelelő asztráltestük miatt, ami pszichés zavarokhoz és önértékelési problémákhoz vezethet. Ha Ön is úgy érzi, ehhez hasonló gondjai vannak, mi segítünk!
A legmodernebb eszközök segítségével gondoskodunk arról, hogy Ön végre elégedett lehessen magával, noha a természet elrontotta. Ráadásul most rendkívül kedvező áron, akár 30%-os kedvezménnyel is igénybe veheti szolgáltatásainkat.
TÖKÉLETES ASZTRÁLTEST, JOBB ÉLETMINŐSÉG
IGEN, AKÁR MÁR HOLNAP!
Amit kínálunk:
– Aurafestés, aurafehérítés 
Úgy érzi, nem megfelelő színű az aurája? Mindig rózsaszínűt szeretett volna, de sosem sikerült elérni? Ismerősei megszólják a háta mögött folytonosan sötét színben játszó energiamezői miatt, de senki nem meri a szemébe mondani? Van megoldás! Speciális festékünk, illetve színtelenítő adalékunk kizárólag természetes anyagokat tartalmaz.
– Aurakontúr
A feszesebb vonalakért, nagyobb önbizalomért. Speciális bioösszetevőkkel gazdagított géllel és fáslival folytatott tekercselő eljárás.
– Csakrafelvarrás, csakranagyobbítás
Csakrái az idők során megereszkedtek, vagy talán nem elégedett a méretükkel? Nem kell belenyugodnia! Magasan képzett asztrálsebészeink hipnózisban elvégzik a szükséges korrekciót, és Ön olyanná válhat, amilyenné mindig is szeretett volna!
További szolgáltatásaink: asztráltestwellness, léleksúlycsökkentés, harmadikszem-fiatalítás, koronacsakra-hosszabbítás, duálpár-mágnesterápia.
KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT, ÉS KÉRJEN IDŐPONTOT MÉG MA!
Telefon: 00-00-000-0000
Online ügyfélszolgálatunk címe: void@asztraltest.hu

Vissza a tetejére