Eső - irodalmi lap impresszum

Divatba jön a narancsbőr, Aurafestés és csakrafelvarrás


Divatba jön a narancsbőr


Évtizedek óta már, hogy az alacsony testzsírszázaléknak és a feszes idomoknak kedvez a divat, ám ha hinni lehet a híreszteléseknek, ennek most vége!
Jön a narancsbőr!
Állítólag nemrégiben maga Calvin Klein is azt mondta egy partin, hogy a kisportolt nők kora leáldozott, és mostantól olyan ruhákat tervez, amelyek kiemelik a „lágy hús pajkos hullámait”.
Nem árt tehát idejében felkészülni az új divatőrületre, amely eddig rejtegetett testrészeinket hangsúlyozza majd. A világ elé tárhatjuk göröngyös combunkat és fenekünket, egy kellően kihívó forrónadrágban pedig mi leszünk az éjszaka királynői! Ezért azonban meg kell dolgozni...
Íme, néhány tipp szerkesztőségünktől:
– Aranyszabály a gyönyörű narancsbőr eléréséért folytatott harcban: NE MOZOGJ! Tudományosan alátámasztották, hogy az úszás, biciklizés, aerobik és társai féltett göröngyeink ősellenségei!
– Messziről kerüld el a szaunát, nem a barátod!
– Figyelj oda az étrendedre: fogyassz sok zsírt és fehér cukrot, fehér lisztet! Vigyázz, a kalória önmagában nem segít! A végén még kövér leszel, de feszes maradsz. A mi célunk pedig a minimális súlygyarapodás mellett elért szabadon hullámzó kötőszövet.
– Valóságos csodaszer a szénsavas, cukros üdítőital, különösen a koffeines (kólafélék, energiaitalok). Ha nem bírod a koffeint, persze ne erőltesd a dolgot, ne feledd, az egészséged mindennél fontosabb!
Ha követed utasításainkat, már pár hét alatt szemmel látható eredményt érhetsz el. Sok sikert!
És hogy mihez kezdjenek azok, akik túl messze vannak az ideális eredménytől, 18-19-es BMI-indexükkel és sportos életvitelükkel? Ők se keseredjenek el, mert hamarosan Magyarországon is elérhető lesz a speciális szilikont használó cellulit-implantátum. Az ára várhatóan 1000-1200 euro körül lesz 1-1 lábon.Aurafestés és csakrafelvarrás

Korunk egyik egyre inkább elhatalmasodó problémája, hogy az embereknek kisebbségi érzésük van nem megfelelő asztráltestük miatt, ami pszichés zavarokhoz és önértékelési problémákhoz vezethet. Ha Ön is úgy érzi, ehhez hasonló gondjai vannak, mi segítünk!
A legmodernebb eszközök segítségével gondoskodunk arról, hogy Ön végre elégedett lehessen magával, noha a természet elrontotta. Ráadásul most rendkívül kedvező áron, akár 30%-os kedvezménnyel is igénybe veheti szolgáltatásainkat.
TÖKÉLETES ASZTRÁLTEST, JOBB ÉLETMINŐSÉG
IGEN, AKÁR MÁR HOLNAP!
Amit kínálunk:
– Aurafestés, aurafehérítés 
Úgy érzi, nem megfelelő színű az aurája? Mindig rózsaszínűt szeretett volna, de sosem sikerült elérni? Ismerősei megszólják a háta mögött folytonosan sötét színben játszó energiamezői miatt, de senki nem meri a szemébe mondani? Van megoldás! Speciális festékünk, illetve színtelenítő adalékunk kizárólag természetes anyagokat tartalmaz.
– Aurakontúr
A feszesebb vonalakért, nagyobb önbizalomért. Speciális bioösszetevőkkel gazdagított géllel és fáslival folytatott tekercselő eljárás.
– Csakrafelvarrás, csakranagyobbítás
Csakrái az idők során megereszkedtek, vagy talán nem elégedett a méretükkel? Nem kell belenyugodnia! Magasan képzett asztrálsebészeink hipnózisban elvégzik a szükséges korrekciót, és Ön olyanná válhat, amilyenné mindig is szeretett volna!
További szolgáltatásaink: asztráltestwellness, léleksúlycsökkentés, harmadikszem-fiatalítás, koronacsakra-hosszabbítás, duálpár-mágnesterápia.
KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT, ÉS KÉRJEN IDŐPONTOT MÉG MA!
Telefon: 00-00-000-0000
Online ügyfélszolgálatunk címe: void@asztraltest.hu

Vissza a tetejére